Αμάν πια ρε Μπάμπη , πάρε απόφαση !

Μεταφέρω αυτούσιο σχόλιο της εφημερίδας «ΩΡΑ της Φωκίδας» για τον Κόκκινο και τα σενάρια περί υποψηφιότητάς του στη Δωρίδα , στο Νότιο Αιγαίο, στη Β΄ Αθηνών ή αλλού.

Σχολιάζει λοιπόν η  εφημερίδα με τίτλο ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ , ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ….

…« Άλλο και τούτο!! Στενός και σχεδόν καθημερινός συνομιλητής του κου Κόκκινου με διαβεβαιώνει ότι παρά τις δηλώσεις του στην εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική» ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι τελικά θα πράξει . Αν τελικά θέλει να είναι  υποψήφιος στη Δωρίδα , στο Αιγαίο ή αν θα του προκύψει βουλευτική υποψηφιότητα στην ίδια περιφέρεια ή στη Β΄ Αθηνών, όπως έλεγε πρόσφατα σε συναδέλφους του δασκάλους.

Βέβαια, όπως μου εξήγησε ο συνομιλητής του, πρώτη προτεραιότητα είναι η Δωρίδα αλλά και πάλι δεν μπορεί ακόμη να το πει με σιγουριά καθώς οι όποιες αποφάσεις του θα ανακοινωθούν από τον ίδιο στα μέσα του επόμενου μήνα.

Σεβόμαστε την άποψη και τον προσωπικό προβληματισμό του κου Κόκκινου   αλλά από την άλλη θεωρούμε ότι για λόγους σεβασμού στην τοπική κοινωνία της Δωρίδας δεν θα έπρεπε να μπαίνει έτσι το δίλλημα εκ μέρους του αλλά να πει ευθέως τις σκέψεις του και από εκεί και πέρα ας τον κρίνει η τοπική κοινωνία»

 

 

 

Comments are closed.