Γάτα ο Μουλατσιώτης με …πέταλα !!

Τόφερε από δω , τόφερε από κει , τελικά ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο άρχων των Παπαροκάδων, έγινε κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Με χίλια εμπόδια έστησε στο Τρίκορφο το Μοναστήρι του, δηλαδή τι Μοναστήρι, εκεί έχει και παιδικές κατασκηνώσεις, ζωολογικό κήπο, ταβέρνα, ροκ συγκρότημα, εργαστήρι παραδοσιακών προϊόντων , ξενώνες και άλλα πολλά ζζζζ………

Τελευταία χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης, εκκλησιαστικός Επίτροπος Δωρίδας και Πρωτοσύγκελος παρακαλώ της Μητρόπολης Φωκίδας δηλαδή κάτι σαν αναπληρωτής Μητροπολίτης μπρρρρ…..

Λιτανείες, συνάξεις, λειτουργίες γίνονται κάθε τόσο στο Μοναστήρι του με την παρουσία Δεσποτάτων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό κυρ ελέησον, κυρ ελέησον, κυρ ελέησον …..

Πριν λίγες μέρες έβαλε πλώρη για την Αττική, με ομιλίες , κηρύγματα, και λειτουργίες σε ναούς αλλά και έκθεση για προσκύνημα ιερών λειψάνων αγίων που μετέφερε από το Τρίκορφο !!!

Χιλιάδες πιστών δείχνουν οι φωτογραφίες καθημερινά να προσέρχονται σε εκκλησία του Βύρωνα, σε σημείο να δοθεί….. παράταση της παραμονής των λειψάνων στο Ναό και βέβαια το ρευστό έρεε στο παγκάρι τσακ, τσακ, τσακ…..

Μέχρι και με μεγαλοδημοσιγράφο «άσπονδο φίλο του» από την Δωρίδα με site και εφημερίδα τα βρήκε και…. νάααα ή προβολή του πάει σύννεφο χι, χι, χι……

Comments are closed.