Γιατρέ οι … «άρρωστοι» διαμαρτύρονται !!

Πληθαίνουν συνεχώς οι γκρίνιες και τα παράπονα για τον βουλευτή μας Ηλία Κωστοπαναγιώτου και κυρίως αυτοδιοικητικοί, ότι είναι απών στα προβλήματά τους, δεν τον βρίσκουν ούτε στο τηλέφωνο κι άλλα πολλά σνιφ, σνιφ, σνιφ….

Δεν ξέρω αν έχουν δίκιο, ή άδικο, γιατί έλλειπα όπως σας είπα λίγο καιρό και θα προσπαθήσω να τα μάθω από πρώτο χέρι, τριγυρνώντας και τρυπώνοντας εδώ κι εκεί !

Ξέρω όμως ότι ο Ηλίας δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός για να χαϊδεύει αυτιά, να τρέχει σε συνάξεις, να δίνει υποσχέσεις και όλες τις γνωστές συνήθειες των πολιτικών που ξέρουμε μπρρρ…..

Πρέπει όμως να βάλει πλάτη στη δύσκολη εποχή που ζούμε, σε μερικά γενικά θέματα που αφορούν τα ψωμοτόπια μας κι ό κόσμος θα το καταλάβει και θα τον ευχαριστήσει, αλλιώς οχ,οχ,οχ….

Άλλωστε μπορεί να βρει λύσεις γιατί, τρυπώνοντας παντού έχω μάθει ότι, είναι και προσωπικός φίλος από χρόνια του πολύ ισχυρού άνδρα της κυβέρνησης Νίκου Παππά !!!

Δεν είναι μικροπολιτική αυτό Ηλία και μη ξεχνάς ότι σε ψήφισαν πάρα πολλοί και … δεξιοί συμπατριώτες σου, όχι γιατί πίστευαν στο κόμμα σου, αλλά στον πατριώτη άνθρωπο – γιατρό Κωστοπαναγιώτου.

Έτσι αφαίρεσαν ψήφους από την Ν.Δ , πήρες την έδρα κι έμεινε η Ασπασία με την πρωτιά χο,χο,χο…..

Comments are closed.