Για τους Δωριείς της Αττικής

Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Στην περίπτωση της Γιάννας Αγγελοπούλου και του καπνού γύρω από το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της για το Δήμο Αθηναίων υπάρχει οπωσδήποτε φωτιά.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, δημοσκοπήσεις που «έτρεξαν» και άλλες που «τρέχουν» ακόμη περιλαμβάνουν το όνομά της στον κατάλογο των υποψηφίων που εξετάζουν. Παρόλο που η ίδια έχει διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται. Παρόλο που κανένα κόμμα δεν έχει δηλώσει ότι θα ήταν καλή ιδέα να την υποστηρίξει.

Στο μεταξύ όσο παράξενο κι αν ακούγεται, ένα  ακόμα σενάριο «παίζει». Ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Δήμο Αθηναίων ακόμη και κόντρα στην επιλογή που θα κάνει η ΝΔ.

Όμως, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη και οπωσδήποτε θα γίνουν διάφορες συνεννοήσεις πριν ριφθεί ο κύβος. Μια από τις πιθανότητες που εξετάζονται είναι να κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής.

Μη βιαστείτε να ρωτήσετε «και τι θα γίνει με τον Σγουρό;» γιατί ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιάννης Σγουρός έχουν τις καλύτερες των σχέσεων. Δηλαδή, αν ο Νικήτας διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής, ο Σγουρός θα διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων.

Comments are closed.