Δεν τα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Δωρίδα

Σας μεταφέρω ένα σχόλιο από την εφημερίδα “Η ΩΡΑ της Φωκίιδας” …

…Η είδηση είναι τσεκαρισμένη και αναμφισβήτητη. Τελικά δεν μπόρεσε να βρει τους απαραίτητους υποψηφίους ο κος Παπαγεωργίου και έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν θα μπορέσει να κατεβάσει δημοτικό ψηφοδέλτιο στη Δωρίδα.

Βέβαια μηδένα προ του τέλους μακάριζε αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο κος Παπαγεωργίου κατάφερε να βρει μόνο μια ντουζίνα ανθρώπους.

Η είδηση αυτή επιβεβαιώνει και το άλλο: Ότι μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα ποσοστά του εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του μνημονίου αλλά αυτό δεν συνοδεύτηκε από ανάλογη οργανωτική ανόρθωση, ειδικά στη Δωρίδα .

Χωρίς να θέλω να πω τίποτε επί προσωπικού ίσως αυτή η αποτυχία θα πρέπει να χρεωθεί στον κο Παπαγεωργίου ο οποίος έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της πλειοψηφίας του κόσμου ως ο άνθρωπος που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ, στη συνέχεια πήγε στη ΔΗΜΑΡ για να καταλήξει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Με αυτό θέλω να πω ότι ίσως θα ήταν καλύτερα την όλη προσπάθεια να την πάρει πάνω του κάποιος άνθρωπος ο, οποίος θα είναι σταθερός στις απόψεις του και ..πολύ, περισσότερο στα κόμματα που υποστηρίζει.

Και αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα στο ΣΥΡΙΖΑ που μαθαίνω ότι και στο δήμο Δελφών ψάχνεται για μια προσωπικότητα που να είναι «πασοκογενής και ευρείας αποδοχής» , αν και όλη τη λάτζα αυτά τα χρόνια την έχει βγάλει ο Τάκης ο Μέγκος ο οποίος είναι ψηλά στη συνείδηση του κόσμου που τον γνωρίζει…

Comments are closed.