Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πούναι τα λεφτά ;;;

Πάνω στην ΩΡΑ ξαναχτύπησαν οι λεβέντες της εφημερίδας από τα Σάλωνα τζζζζ…..

Θέλουν να προβοκάρουν την Δημοτική αρχή της Δωρίδας για τους δικούς τους λόγους, και το κάνουν απ΄ την αδηφαγία τους τόσο άκομψα που γελάνε και τα ποντίκια εδώ στη Δωρίδα χι, χι, χι ….

Δεν κάνει μελέτες και έργα ο Δήμος γιατί δεν έχει λεφτά αφού τα σκορπά σε συλλόγους, σε φιέστες, σε σωματεία, σε ομάδες κλπ κλπ κλπ….

Και ψάχνονται όλοι οι άνθρωποι αυτών των συλλόγων ρωτώντας ο ένας τον άλλον… ρε σεις πήρατε τίποτα λεφτά από τον Δήμο … κι όλοι σηκώνουν τους ώμους σνιφ, σνιφ, σνιφ….

… Μας έκοψαν και κάτι πενταροδεκάρες που μας έδιναν παλιότερα άκουσα κάποιον να διαμαρτύρεται εδώ που τρυπώνω και κρυφακούω…

Και για να μη νομίζετε ότι ο πόντικας τα παραφουσκώνει σας βάζω αυτούσιο το άρθρο που έγραψε η αμφισιώτικη ενημέρωση… καλή της ΩΡΑ…

«Την τροποποίηση της μελέτης περιμένουν εδώ και ένα χρόνο, ίσως και περισσότερο στο υπουργείο για να προχωρήσει η νέα ένταξη στο έργο του παραλίμνιου. Μόνο που για να γίνει η τροποποίηση της μελέτης απαιτούνται χρήματα, τα οποία ο δήμος ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει. Και πώς να τα έχει, αφού προτιμά να χρηματοδοτεί συλλόγους, ομάδες, σωματεία και φιέστες. Καθένας μας κάνει τις επιλογές του και ιεραρχεί τις ανάγκες του. Για τη Δημοτική Αρχή είναι προφανές ότι οι ανάγκες της επικεντρώνονται στο «φαίνεσθαι» και όχι στο «είναι». »

Μπρρρρρ………

Comments are closed.