Επιβεβαίωση του “εμφυλίου” στον ΣΥΡΙΖΑ !

Σας ενημέρωσα πριν λίγες ημέρες για τον “εμφύλιο” που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές στη Δωρίδα.

Ήρθε χθες δημοσίευμα – ρεπορτάζ της εφημερίδας “ΩΡΑ της Φωκίδας” που επιβεβαίωσε όσα σας αποκάλυψε ο πόντικας !.

Αναφέρει λοιπόν το ρεπορτάζ αυτό :

“Αλαλούμ και διχασμός επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας, με στελέχη και υποστηρικτές να έχουν χωριστεί στα δύο για το αν θα πρέπει να πάνε στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο ή να συμμετάσχουν στην παράταξη του κ. Καπεντζώνη.

Η τελική απόφαση της Τοπικής Οργάνωσης αναμένεται να παρθεί την Πέμπτη το απόγευμα σε ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί, όπου τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις απόψεις τους για το ποια γραμμή πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα.

«Σωστή και επιβεβλημένη», χαρακτήρισε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο στη Δωρίδα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Παπαγεωργίου. Κληθείς από την εφημερίδα μας να σχολιάσει αυτήν την κίνηση που ακούγεται τις τελευταίες ημέρες, ξεκαθάρισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει έτσι και πως ο ίδιος πάντα ήταν υπέρ της αυτόνομης καθόδου στις εκλογές.

Ωστόσο, αντίθετος στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ο κ. Μανώλης Χαραλάμπους, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για ένα τραγικό λάθος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό διαμόρφωση της εκλογικής του βάσης και πως με τέτοιες συμπεριφορές, θα χαθούν πολλοί «συμπαθούντες» ψηφοφόροι, αφού ειδικά τον λαό της Δωρίδας, τον ενδιαφέρει η καθημερινότητα και το μέλλον του δήμου και όχι οι πολιτικές που επιδιώκει το κόμμα, για την καταμέτρηση των δυνάμεών του.

«Δεν θα πάει καλά με αυτές τις αποφάσεις που παίρνει», ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, επισημαίνοντας πως έχουν απογοητευτεί πολλά άτομα που ήταν οργανωμένα επί χρόνια στο ΣΥΡΙΖΑ.  Παράλληλα ο κ. Χαραλάμπους χαρακτήρισε μεγάλο ατόπημα την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως με αυτή τη συμπεριφορά κάνει μεγάλο λάθος αφού θα βάλει απέναντί ψηφοφόρους και στελέχη ΠΑΣΟΚογενή, που στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στήριξαν το κόμμα.

«Με την κίνηση αυτή απογοητεύει και απομακρύνει τον κόσμο που τον στήριξε ή είχε πρόθεση να τον στηρίξει και σε ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές και γενικά οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση», ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, ξεκαθαρίζοντας πως θα στηρίξει τον κ. Καπεντζώνη.

Κάπου στη μέση βρίσκεται όμως ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Λώλος, ο οποίος ξεκαθάρισε στην εφημερίδα μας, ότι η οριστική απόφαση θα ληφθεί αύριο το απόγευμα. Ο ίδιος επεσήμανε πως πάγια θέση του είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κατέβει στις εκλογές με τον κ. Καπεντζώνη, ωστόσο ο ίδιος θα είναι σε θέση να μιλήσει για το τι θα κάνει μετά την τελική απόφαση. Ερωτηθείς από την εφημερίδα μας αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρει τα άτομα που απαιτούνται για τη στελέχωση του ενιαίου ψηφοδελτίου, ο κ. Λώλος απάντησε πως δεν θεωρεί ότι θα αντιμετωπιστούν προβλήματα σε αυτό το θέμα.”

… με λίγα λόγια πέφτουν βροχή τα συντροφικά μαχαιρώματα που έλεγαν παλιότερα και οι πρασινοφρουροί !  Μπρρρρ…

 

Comments are closed.