Η «γαλάζια σύναξη» της Ερατεινής

Σύναξη σε ταβέρνα της Ερατεινής είχαμε χθες από πλευράς Γ.Κουλούλα με την συμμετοχή υψηλών πολιτικών προσώπων, όπου μεταξύ κρασιού και μπριζόλας συζήτησαν για την πορεία των εξελίξεων στα δημοτικά πράγματα .

Παρών στη συνάντηση και ο Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης που είχε κατέβει Ερατεινή για να δει τα πεθερικά του.

Εκεί όμως είχε τρυπώσει και ο πόντικας που άκουσε πολλά…

Είχαν μαζευτεί λοιπόν καμιά εικοσαριά , ίσως και λιγότερα άτομα.

Ανάμεσά τους και η βουλευτίνα Ασπασία Μανδρέκα που δεν αισθανόταν και άνετα γιατί αρκετοί της έριχναν ευθύνες ότι δεν ενεργοποιείται στη στήριξη Κουλούλα. Μπρρρ….

Εντύπωση έκανε σε πολλούς γιατί από το τραπέζι απουσίαζαν αρκετά δεξιά στελέχη της ευρύτερης περιοχής.

Αν άκουσα καλά μάλιστα είπαν ότι το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει κυρίως κατά Ευπάλιο μεριά .

Μεταξύ τυρού και αχλαδιού έπεσε και η κουβέντα λόγω επικαιρότητος στην ανακάλυψη των ληστών του σπιτιού Κουλούλα στην Πεντάπολη τον περασμένο Δεκέμβριο και κάποιες φήμες που ακούγονται στα καφενεία της Δωρίδας για όσα είπε ο ληστής.

Είπαν και στον Νίκο Αρβανίτη , κουνιάδο του Υφυπουργού που ήταν παρών και θάναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, να αναλάβει μεγαλύτερη δράση υποσχεσιολογίας για διορισμούς. Αμάν, αμάν αμάν…

Μαγκωμένος ήταν σ΄αυτό λίγο ο Μαυραγάνης αφού τα σωματεία στα Ελληνικά Πετρέλαια τον έχουν καταγγείλει ότι έχει διορίσει στην εταιρεία απ΄το παράθυρο τον κουνιάδο του Αρβανίτη και πρέπει νάμαστε λίγο προσεκτικοί.

Όσο για την Μανδρέκα , με γυναικείους ελιγμούς πέταγε την μπάλα στην εξέδρα για να ξεφύγει το στρίμωγμα στο καναβάτσο. Δεν χαμπέριασα και πολλά απ΄ όσα τους έλεγε …!

Τέλος πάντων αν κατάλαβα καλά το κύριο πρόβλημα στην όλη κουβέντα δεν ήταν ποιοι θα μας ψηφίσουν και ποιοι όχι , αλλά να πιεσθούν κάποιοι «δικοί μας» που σφυρίζουν αδιάφορα, να είναι υποψήφιοι. Σνιφ, σνιφ , σνιφ

 

 

Comments are closed.