Η Χρυσή Αυγή , ο Τάκης κι η Δωρίδα !

Τρυπώνεις εδώ , τρυπώνεις εκεί , στριμώχνεσαι να μάθεις κάτι , και τελικά όλο και κάτι βγάζεις.  Συνεδρίαζαν λοιπόν χθες στο δημοτικό συμβούλιο κι είπαν κι αυτοί λόγω των ημερών να βγάλουν ένα ψήφισμα για την Χρυσή Αυγή . Τόφεραν από ΄δώ , τόφεραν απ΄εκεί , κάπου κατέληξαν κι είπαν εντάξει προχωράει ομόφωνα.

Αμ΄δε ! Ο Τάκης Παπαγεωργίου , που ήταν ΠΑΣΟΚ , αλλά έφυγε και πήγε ΣΥΡΙΖΑ , που ήταν με τον Καπεντζώνη  αλλά αποχώρησε για να ηγηθεί του «δημοτικού ΣΥΡΙΖΑ» και δεν αποκλείεται να ξαναγυρίσει στον Καπεντζώνη , είχε άλλη προσέγγιση για το ψήφισμα .

Δεν άκουγα και καλά από εκεί που ήμουνα τρυπομένο , αλλά νομίζω ήθελε να διαγραφούν κάποια πράγματα , να μπουν κάποια άλλα , να αφαιρεθούν κάποιες λέξεις , να προστεθούν κάποιες άλλες, να ξεκαθαρίσουν  κάποιες προτάσεις και γενικά όπως λέει και το ανέκδοτο … κι εσείς να μη βασανίζετε τους μαύρους ! Χι χι , χι !

Τελικά πήγε ομόφωνα το ψήφισμα  εκτός του Τάκη !  Μπρρρρρ ….. ( Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ δεν είχαν προσέλθει καθόλου στη συνεδρίαση . Γιατί ρε παιδιά έβρεχε ή συμφωνούσατε με τα θέματα του συμβουλίου, οπότε είπατε γιατί να φάμε το χρόνο μας !)

Comments are closed.