Κι ο Καραμπίνης για τη Δωρίδα !

Παρών δηλώνει στις προεκλογικές διεργασίες που γίνονται από το φιλελεύθερο κεντροδεξιό χώρο στη Δωρίδα ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ Κώστας Καραμπίνης

Με δηλώσεις στην «ΩΡΑ της Φωκίδας» ο Καραμπίνης θέτει εαυτόν στη διάθεση του εκλογικού σώματος ως υποψήφιος δήμαρχος τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα η Δωρίδα να γυρίσει σελίδα και να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά.

«Πρέπει να φύγει το παλιό, το καταστημένο που έφερε την περιοχή σε μαύρα χάλια. Το νέο πρέπει να πρεσβεύει την πρόοδο και να είναι μακριά από κομματικές αγκυλώσεις» θα τονίσει με έμφαση ο κος Καραμπίνης και θα συνεχίσει αναφέροντας χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πισωγύρισμα της Δωρίδας.

«Λέμε ότι η έδρα του δήμου Δωρίδας είναι το Λιδορίκι αλλά αυτό κοντεύει να αφανιστεί. Που είναι τα αντισταθμιστικά που έπρεπε να έχει η περιοχή από τη λίμνη του Μόρνου; Που είναι η εφορία; Που είναι το ειρηνοδικείο, όταν μάλιστα σε κοντινή απόσταση έχουμε φυλακές; Μαθαίνω ότι τώρα θέλουν να πάρουν και την Εθνική Τράπεζα. Για όλα αυτά δεν υπάρχουν διαχρονικά ευθύνες ; Δεν ευθύνονται όσοι διοίκησαν τον τόπο που από έδρα δήμου κοντευει να καταντήσει ένα μικρό διαμέρισμα;»

Στην συνέχεια ο Καραμπίνης αναφέρεται στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καπετζώνη λέγοντας ότι περίμενε περισσότερα από αυτόν ,«δυστυχώς δεν τα κατάφερε να αναβαθμίσει την περιοχή. Χάνει συνεχώς έργα και ανάπτυξη δεν υπάρχει » θα πει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο  Καραμπίνης απατώντας στην ερώτηση αν θα δεχόταν την πρόταση του υποψηφίου προέδρου της ΝΟΔΕ Βασίλη Καραγιάννη να διεξαχθεί εσωκομματικό δημοψήφισμα με όλους τους ενδιαφερόμενους και οι ηττημένοι να δεχτούν στη συνέχεια να μπουν στο ψηφοδέλτιο του νικητή θα απαντήσει:

«Κάτω από άλλες προϋποθέσεις θα το δεχόμουν. Δυστυχώς όμως η ΝΟΔΕ εδώ και πολλά χρόνια έχει περιέλθει σε βαθύτατη κρίση , αν και η Φωκίδα ήταν ένα από τα προπύργια της ΝΔ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Θα σας πω ένα παράδειγμα. Πριν από λίγο έγιναν διαδικασίες για την εκλογή των νέων οργάνων της ΝΟΔΕ αλλά εμένα, όπως και πολλούς άλλους, δεν με κάλεσε κανένας να πάρω μέρος, χωρίς να εξηγήσει κάποιος το γιατί. Αυτές είναι παλιές νοοτροπίες που πρέπει να αλλάξουν καιο για αυτό λέω ότι πάω από τα κόμματα και τα χρίσματα είναι η αναγέννηση της Δωρίδας  » θα πεί χαρακτηριστικά για να αιτιολογήσει την αρνητική του απάντηση στην πρόταση Καραγιάννη.

Παρατήρηση του Ποντικιού : Και τι θα γίνει φίλε Καραμπίνη με τον Κατσαρό που βροντοφωνάζει ότι η Δωρίδα δεν έχει ανάγκη από σωτήρες ;;

 

 

Comments are closed.