Με το δημοψήφισμα μάθαμε τα … ΑΤΜ !

 

Τελικά δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό το δημοψήφισμα, ούτε αν ήταν καλό το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ που ζήταγαν . Μάλλον καλύτερο θα ήταν το ΟΧΙ αφού το ψήφισαν οι περισσότεροι.

Σίγουρα όμως έκανε καλό να μάθουν απαξάπαντες τα ΑΤΜ και τις πλαστικές κάρτες !

Μικροί, μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες, γιδαρμέχτες, κλαρινογαμπροί , παπάδες, αγρότες και τσοπαναραίοι με μία πλαστική κάρτα κυκλοφορούν και την στήνουν έξω από τα ΑΤΜ του Λιδωρικίου και του Ευπαλίου χο, χο, χο ……

Μόνο εκείνοι οι έρμοι Ερατεινιώτες και των περιχώρων διπλοβρίζουν γιατί εκτός της αγωνίας και ταλαιπωρίας κάνουν και καμιά εκατοστή χιλιόμετρα για να συναντήσουν ΑΤΜ !!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Φτάνοντας εκεί το μηχάνημα με … ευγένεια τους λέει «συγγνώμη αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε» σνιφ,σνιφ,σνιφ ….

Τα βάζουν μάλιστα και με τον χωριανό τους τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αντωνόπουλο που δεν βάζει και σ΄αυτούς ένα ΑΤΜ χα,χα,χα….

Είναι αυτό που λέμε τα παράπονά σας στον Δήμαρχο !!

Η πλάκα όμως γίνεται και με τα μοσχάρια του Λιδωρικίου που τα βράδια πολλές φορές όταν τα ΑΤΜ δεν έχουν χρήμα κι αποσύρονται οι πελάτες, πάνε αυτά και περιεργάζονται το μηχάνημα, γιατί σου λένε για να κάθονται όλοι αυτοί στη σειρά … καλό φαγητό θάχει εδώ μπρρρρ…..

Δεν κάνω πλάκα, τα είδα με τα ματάκια μου !!!!

 

Comments are closed.