Πρώιμα οι μασκαράδες στην Ερατεινή!!

Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στην Ερατεινή. Ξέρουμε ότι σας αρέσει και κάνετε καλό καρναβάλι , αλλά σαν νωρίς ανοίξατε το τριώδιο !

Στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ μέχρι πριν λίγες μέρες ο Μάμαλης και μάλιστα με τη βούλα, αφού ήταν εκλεγμένος πρόσφατα στη Νομαρχιακή , την έκανε για τον ΣΥΡΙΖΑ μπράφφφφ….

Έβγαλε μάλιστα όπως είδα και ανακοίνωση μήπως και δεν τον πιστέψουν κάποιοι, που περνάει γενιές δεκατέσσερες τα μνημόνια σνιφ, σνιφ, σνιφ .

Καλά ρε σεις , από βέρος Βενιζελικός που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, τώρα πήρε χαμπάρι τα μνημόνια; Τώρα κατάλαβε ότι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ συγκυβερνάνε; Πέντε χρόνια τι έκανε; Κι όπως άκουσα νε λένε εκεί που τρύπωσα σε καφενέδες, όταν έβαζε υποψηφιότητα πριν λίγους μήνες για καθοδηγητής στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ (κι όπως έμαθα τον έβγαλαν και πρώτο!!) δεν είχε καταλάβει ποιοι κυβερνούσαν και το θυμήθηκε τώρα πούρχεται το καρναβάλι και οι μασκαράδες !!!

Άκουσα κι άλλους όμως να λένε … τον Μάμαλη μη τον φοβάσαι, ξέρει από κολοτούμπες! Σαράντα χρόνια φούρναρης … σου λέει εδώ δεν έχει πια ψητό , άσε να πάω παραπέρα στα παιδάκια του ΣΥΡΙΖΑ να τα μάθω από εξουσία !!

Α ρε ΣΥΡΙΖΑ μ΄αυτούς που μαζεύεις. Νωρίς θα σε κλαίνε οι ρέγγες ! Κάτι τέτοιοι βλέπεις είναι και ανυπόμονοι. Θέλουν το ψητό …ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ μπρρρ….

Comments are closed.