«Πόλεμος» κτηνιάτρων, Δήμου για… τα μάτια της Αστυνομίας!

Όπως σας είπα πολλά είδα κι άκουσαν τ΄αυτάκια μου στην περιοδεία του Περιφερειάρχη στην Δωρίδα και θα σας τα ξεφουρνίζω σιγά – σιγά χοπ, χοπ, χοπ…..

Όλοι λοιπόν στην παραλιακή Δωρίδα ζήτησαν από τον Μπακογιάννη να διασφαλιστεί η παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος στο Ευπάλιο.

Τώρα στεγάζεται σε ιδιωτικό κτίριο που πληρώνει ο Δήμος, που δεν έχει χρήματα όμως και αναζήτησε κάποιο άλλο κατάλληλο κτίριο του δημοσίου ή δημοτικό σνιφ, σνιφ, σνιφ….

Το βρήκε στο τεράστιο κτίριο της Περιφέρειας που στεγάζονται δύο υπάλληλοι, μία Κτηνίατρος και μία της Γεωργικής Υπηρεσίας και ζήτησε να πάει εκεί η Αστυνομία με τους 23 αστυνομικούς και οι δύο κυρίες να πάνε σε άλλο κτίριο του Δήμου οϊ, οϊ, οϊ…..

Κι εδώ αρχίζει ο «πόλεμος»!!

Οι κυρίες αντιδρούν να χάσουν τη βόλεψή τους και την άνεσή τους κι έβαλαν τους συναδέλφους τους συνδικαλιστές από την Άμφισσα να βγάλουν μανιφέστο ενάντια σε μια τέτοια απόφαση μπρρρρρρ…….

Και ο κόσμος όλος, οι πρόεδροι των χωριών κι οι Δημαρχαίοι τα έχουν πάρει στο κρανίο με τη σκέψη και μόνο ότι αύριο, μεθαύριο θα χάσουν την Αστυνομία και την ασφάλειά τους γιατί κάποιοι δεν έχουν καταλάβει που βρίσκεται η χώρα !!!

Comments are closed.