Τα περίεργα του Ευπαλίου !!

Την τιμητική του είχε χθες το Ευπάλιο, όπως με πληροφόρησαν γιατί εγώ τριγύρναγα στα ορεινά.

Βρέθηκαν λοιπόν εκεί την ίδια ώρα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ και της Νου Δυο με επικεφαλείς τους δύο που παλεύουν για την έδρα χο, χο, χο…

Τον Κωστοπαναγιώτου και την Μανδρέκα ντεεεε…..!

Για να μη τρακαριστούν πάει πρώτα ο Ηλίας με τους δικούς του στο Δημαρχείο, χαιρετούρες, αστειάκια κι ανεβαίνει στο Δήμαρχο για κουβεντούλα  μπλα, μπλα, μπλα….

Την ίδια ώρα η Ασπασία με τους δικούς της πήγε στη πλατεία , χαιρέτησε μερικούς , ήπιε καφεδάκι, είπαν και δυό κουβέντες  και μετά ντουγρού για το Δημαρχείο ….

Έλα όμως που ο Ηλίας δεν είχε τελειώσει το μπλα – μπλα με το Δήμαρχο και τι να κάνει άρχισε να πηγαίνει από γραφείο σε γραφείο , για να μη τρακαριστούν, χαιρετώντας και κουβεντιάζοντας, να περάσει λίγο η ώρα για να πάει και αυτή μετά στο Δήμαρχο τσσσσσ……

Φεύγοντας ο Ηλίας, έμαθε ότι είχε φύγει από την πλατεία η Ασπασία και την έκανε κι αυτός με τους δικούς του κατά πλατεία μεριά, για χαιρετούρες, κουβεντούλα και καφεδάκι !!!

Το περίεργο ήταν ότι και με τους δύο στη πλατεία είχαν αγκαλιές και φιλιά οι Πρόεδροι του Ευπαλίου Τσιούστας και του Συλλόγου Ευπαλιωτών Λουκόπουλος,  ματς μουτς, ματς μουτς, ματς μουτς…..

Κι οι παρατρεχάμενοι γούρλωναν τα μάτια γιατί αυτούς τους ξέρουν  για Πασόκους μπρρρρ…..

Comments are closed.