Το Λιδωρίκι, τα γελάδια, οι τρύπες και ο… κυρ Κώστας!

Καιρό τώρα ο κυρ Κώστας γράφει στο μπλοκ του για γελάδια, τρύπες, ακαθαρσίες, ανύπαρκτη αστυνομία, ανύπαρκτη δημοτική αρχή, ανύπαρκτα γιατρεία και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς που δεν έχει και δεν γίνεται στο Λιδωρίκι ρρρρρ……

Καλά κάνει και τα γράφει γιατί το παιδί άμα δεν κλάψει, η μάνα δεν του δίνει σνιφ, σνιφ, σνιφ….

Βέβαια για όλα του φταίνε οι δημαρχαίοι που τους στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα χι, χι, χι …….

Δεν ξέρω αν είναι έτσι, γιατί εντάξει όπως λέμε… τα παράπονά σου στο δήμαρχο, αλλά εγώ έμαθα ότι για πολλά από αυτά που δεν γίνονται πρέπει να βάλει το χεράκι του και ο πρόεδρος του χωριού, όπως γίνεται και στ΄άλλα χωριά !!

Εκτός αν αυτόν θέλει να βαρέσει και βαράει το σαμάρι αντί το γαϊδούρι χο, χο, χο….

Γιατί άκουσα στην πιάτσα ότι ο κυρ Κώστας ήθελε να βγεί ο κυρ Μπάμπης Πρόεδρος αλλά δεν τούκατσε και βγήκε ο Κωστάκης ο Κουτσούμπας  χο, χο, χο…..

Πάντως με όσα γράφει εμφανίζει το Λιδωρίκι… για κρανίου τόπο(!) κι οι συγχωριανοί τα έχουν πάρει στο κρανίο, γιατί μόνο ζημιά κάνει με την εικόνα που παρουσιάζει του χωριού.

Αστυνομία δεν υπάρχει, γιατρούς δεν έχουμε, οι δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, αυτοκίνητα πάνω σε πεζοδρόμια, ψύλλοι στα καφενεία, τα γελάδια βόλτες σε αυλές και πλατείες, ποιος χριστιανός θα περάσει μια βόλτα από δω ν΄αφήσει κάνα φράγκο, ή θάρθει λίγες μέρες να ξεκουραστεί ακούς και σου λένε μπρρρρ……

Comments are closed.